پلیس فتای قم: تهدیدات فضای مجازی فرزندان ما را نشانه گرفته

رئیس پلیس فتای استان قم با توصیه به پدران و مادران برای داشتن الگو و سبک زندگی سالم گفت: اگر قاعده خاصی در سبک زندگی سالم نداشته باشیم، فضای مجازی در روح و روان نوجوان 12 / 16 ساله ما اتفاقات جبران ناپذیری را رقم خواهد زد.

- اخبار استانها -

سرهنگ مهدی فرازپور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قم، در توصیف فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی اظهار داشت: فناوری با هدف ساده کردن زندگی به دست ما می رسد تا به یکدیگر نزدیکتر شویم. اگر این نزدیک شدن با مهربانی، صداقت و احسان همراه نباشد قطعا جامعه را متضرر می کند.

فرازپور گفت: برای استفاده بهتر و مدیریت فناوری باید قوانین فردی، درون خانوادگی و اجتماعی وضع کنیم، چراکه ما امروز شاهد آن هستیم فضای مجازی شکل گرفته آمده تا قوانین و قواعد عرفی، سنتی، مذهبی و ایرانی ما را بهم بریزد.

رئیس پلیس فتای استان قم بر ضرورت هوشیاری و مدیریت خانواده ها در استفاده از فضای مجازی تأکید و بیان کرد: در برخی از خانواده ها بواسطه استفاده نادرست از فضای مجازی و بی توجهی به سبک زندگی سالم، هسته مرکزی خانواده و حیثیت افراد برای نسل فعلی و نسل بعد نابود می شود.

وی عنوان کرد: مراقبت از فضای مجازی، سایبری و قواعد حاکم بر آن باعث می شود به سبک زندگی ما غلبه نکند. چنانچه قاعده خاصی در سبک زندگی سالم نداشته باشیم، فضای مجازی در روح و روان یک نوجوان 12 الی 16 ساله اتفاقات جبران ناپذیری را رقم خواهد زد به گونه ای که نه تنها خود فرد بلکه نسل بعد او نیز درگیر می شود.

فرازپور با اشاره به میزان مراجعات مردمی به پلیس فتا تصریح کرد: در مراجعه مردمی با مباحث کمیتی، حوزه کلاهبرداری های مالی را داریم، اما در موضوعات کیفی سوژه های قربانیان زیر 18 سال بویژه در دختران آمار نگران کننده ای است.

رئیس پلیس فتای استان قم با توصیه به پدران و مادران برای داشتن الگو و سبک زندگی سالم گفت: نه تنها در فضای مجازی و قواعد آن بلکه در هر موضوع مهم دیگری سبک زندگی سالم را در بطن زندگی خود قرار دهید.

وی افزود: در حال حاضر فضای سایبری فضای همه چیز شده، می آید و تخریب می کند و از بین می برد. بنابراین داشتن زندگی قاعده مند بر اساس عرف بسیار اهمیت دارد. به اعتقاد بنده اگر برخی از الزامات ارتباطات سنتی و اجتماعی را به سبک زندگی خود و فرزندانمان اضافه کنیم ثمربخش خواهد بود.

فرازپور اذعان کرد: ما کنشگری فضای سایبری و فضای مجازی را به دست نوجوانان و جوانان داده ایم. چه بسا الگوهای ذهنی و سبک زندگی در والدین نیز حذف یا تغییر پیدا کرده است. بنابراین ما باید در برابر هجمه پدید آمده قوانین فردی، درون خانوادگی و اجتماعی وضع کرده و از آن صیانت کنیم.

رئیس پلیس فتای استان قم بیان کرد: توصیه ما به والدین این است که کنشگری را به نفع حضور خود و با تقویت روابط اجتماعی، سنتی، اسلامی و مذهبی افزایش دهند تا سهم کنشگری فرزندان نوجوانان و جوانان تقلیل پیدا کند.

انتهای پیام/

نظرات

captcha